Hoe stel ik Phone As A Key in met de FordPass®*-app?

Je kunt Phone As A Key instellen op het scherm Voertuig in FordPass. Nadat je je FordPass® Connect-modem hebt geactiveerd en er verbinding mee hebt gemaakt, volg je de onderstaande stappen om aan de slag te gaan.

Phone As A Key vereisten

Om Phone As A Key te gebruiken, moet u aan de onderstaande vereisten voldoen:

Phone As A Key instellen

Selecteer hieronder de vervolgkeuzelijst met jouw FordPass-app-ervaring voor meer details om Phone As A Key in te stellen.

FordPass-app 5.X-ervaring

Phone As A Key instellen:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig .
  3. Tik op Instellen in het vak "Maak van deze telefoon een sleutel".
  4. Selecteer Apparaat koppelen.

Opmerking: Er verschijnt een pop-up voor Bluetooth-toegang.

5. Tik op OK om door te gaan. Het downloaden van de sleutel begint.

Opmerking: Als je op "Niet toestaan" tikt, wordt het installatieproces beëindigd.

6. Selecteer Kopiëren in de volgende pop-up.
  7. Plak je code.
  8. Selecteer Koppelen of OK.

FordPass App 4.X-ervaring

Phone As A Key instellen:

1. Log in bij de FordPass-app op je mobiele apparaat.
  2. Ga naar het Startscherm.
  3. Selecteer Phone As A Key instellen.
  4. Tik op Nu instellen.

Opmerking: Het scherm Gebruikersauthenticatie wordt weergegeven.

5. Selecteer Doorgaan.
  6. Verifieer je verzoek via een van de volgende methodes (dit kan variëren afhankelijk van jouw beveiligingsinstellingen):
    • Gezichtsherkenning
    • Vingerafdrukherkenning
    • Pincode/Persoonlijk identificatienummer (PIN)

Opmerking: Als je geen beveiligingsmethode op jouw apparaat hebt ingesteld, vraagt FordPass je om een pincode aan te maken in je Instellingen.

7. Geef je sleutel een naam nadat de verificatie is voltooid

Opmerking: Speciale tekens zijn niet toegestaan en de naam van de sleutel mag maximaal 16 tekens lang zijn.

8. Tik op Volgende.

Opmerking: Je sleutel wordt nu gedownload.

9. Selecteer Kopiëren en doorgaan om uw tijdelijk Bluetooth-pincode op te slaan.

Opmerking: Er verschijnt een melding voor het koppelen waarin je wordt gevraagd jouw code in te voeren.

10. Plak uw code of geef ze manueel in.
  11. Selecteer Koppelen of OK.

Opmerking: De pagina geslaagd wordt weergegeven ter bevestiging van de voltooiing.

12. Selecteer OK.
  13. Voer de volgende stappen uit om je Back-up wachtwoord aan te maken

Zodra de installatie van Phone As A Key is voltooid, zie je de aanvullende bedieningselementen op het Startscherm.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met een Adviseur via het pad Account > Help in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe maak ik een back-up toegangscode?