Hoe maak ik een back-up wachtwoordcode voor Phone As A Key™ aan met FordPass®*?

Je kunt een back-up wachtwoordcode aanmaken via je SYNC®-scherm nadat je je apparaat als Phone As A Key hebt ingesteld. Gebruik de onderstaande stappen voor meer informatie.

Back-up wachtwoordcode voor Phone As A Key aanmaken

Selecteer een van de onderstaande vervolgkeuzelijsten voor stappen om je back-up wachtwoordcode voor Phone As A Key aan te maken.

Back-up wachtwoordcode onmiddellijk na het instellen van Phone As A Key aanmaken

Procedure om je back-up wachtwoordcode onmiddellijk na het instellen van Phone As A Key aan te maken:

1. Stap in uw voertuig en neem uw sleutel mee.

Belangrijk:

• De aanwezigheid van de sleutel is vereist wanneer u uw back-upwachtwoord heeft ingesteld.
  • Het dient als een extra controlelaag en authenticatie om ervoor te zorgen dat de persoon die het wachtwoord instelt, de autoriteit heeft om dit te doen.
  1. Stap veilig in uw voertuig.
  2. Zorg dat je auto aan staat, met draaiende motor, geparkeerd staat en zich in een goed geventileerde, veilige ruimte bevindt.

Opmerking: Op uw SYNC -touchscreen krijgt u de optie te zien om een back-upwachtwoord aan te maken.

3. Tik op Ja om door te gaan.

Opmerking: Er verschijnt een instructiescherm met installatievereisten.

4. Selecteer Doorgaan.

Opmerking: Als er meer dan één Phone As A Key-apparaat wordt gedetecteerd, moet je selecteren van welk apparaat je een back-up wilt maken.

5. Voer de gewenste wachtwoordcode in.

Opmerking: Je wachtwoordcode moet voldoen aan de systeemvereisten, deze zijn tenminste zes tekens, letters, cijfers en speciale tekens of 10 tekens indien alleen cijfers (bijvoorbeeld #Ford1 of 2569013473).

6. Voer uw wachtwoord opnieuw in.

Opmerking: Er verschijnt een pop-up met de voltooide en resterende stappen. Je kunt op dit moment ook een nieuwe toetsenbordcode voor het portier aanmaken. Als je ervoor kiest een nieuwe toetsenbordcode voor het portier aan te maken, word je twee keer gevraagd de code op het scherm in te voeren.

7. Tik op Voltooien.

Back-up wachtwoord voor het starten later aanmaken

Je back-up wachtwoordcode aanmaken:

1. Stap in uw voertuig en neem uw sleutel mee.

Belangrijk:

• De aanwezigheid van de sleutel is vereist wanneer u uw back-upwachtwoord heeft ingesteld.
  • Het dient als een extra controlelaag en authenticatie om ervoor te zorgen dat de persoon die het wachtwoord instelt, de autoriteit heeft om dit te doen.
  1. Stap veilig in uw voertuig.
  2. Zorg dat je auto aan staat, met draaiende motor, geparkeerd staat en zich in een goed geventileerde, veilige ruimte bevindt.
  3. Tik op de knop Voertuig op je SYNC-aanraakscherm.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Een back-upstartwachtwoord aanmaken.
  6. Druk op Back-upstartwachtwoord aanmaken.
  7. Selecteer Doorgaan.

Opmerking: Als er meer dan één Phone As A Key-apparaat wordt gedetecteerd, moet je selecteren van welk apparaat je een back-up wilt maken.

8. Voer de gewenste wachtwoordcode in.

Opmerking: Je wachtwoordcode moet voldoen aan de systeemvereisten, deze zijn tenminste zes tekens, letters, cijfers en speciale tekens of 10 tekens indien alleen cijfers (bijvoorbeeld #Ford1 of 2569013473).

9. Voer uw wachtwoord opnieuw in.

Opmerking: Er verschijnt een pop-up met de voltooide en resterende stappen. Je kunt op dit moment ook een nieuwe toetsenbordcode voor het portier aanmaken. Als je ervoor kiest een nieuwe toetsenbordcode voor het portier aan te maken, word je twee keer gevraagd de code op het scherm in te voeren.

10. Tik op Voltooien.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met een Gids via het pad Account > Help in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe start ik mijn auto met mijn back-up wachtwoordcode?
Hoe stel ik Phone As A Key in?