Hoe bedien ik mijn Ford-voertuig met Phone As A Key™ (Telefoon als sleutel)?

Met de FordPass®*-app kunt u afstandsbediening beheren, zoals starten, stoppen en nog veel meer. Gebruik de onderstaande stappen voor meer informatie.

Belangrijk: Phone As A Key werkt het beste wanneer uw smartphone een rechtstreeks zicht op uw voertuig heeft (m.a.w. houd uw telefoon "in de hand" in plaats van in een achterzak, handtas of koffer).

Commando's van Phone As A Key gebruiken

Selecteer de vervolgkeuzelijst met uw FordPass App-ervaring voor stappen voor het verzenden van bedieningselementen naar uw auto met behulp van Telefoon als sleutel.

FordPass-app 5.X-ervaring

Om opdrachten op afstand naar uw voertuig te verzenden:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig .
  3. Selecteer de knop Bediening.
  4. Tik op de respectievelijke bediening om een verzoek naar uw voertuig te sturen:
    • Ruiten openen
    • Ruiten sluiten
    • Koffer voor
    • Koffer achter

Opmerking: Voor toegang tot de bediening van de claxon en verlichting gaat u terug naar het scherm Voertuig, bladert u omlaag en tikt u op Voertuiglocatie.

FordPass App 4.X-ervaring

Om opdrachten op afstand naar uw voertuig te verzenden:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het Startscherm.
  3. Zoek de knoppen voor Afstandsbediening onder de afbeelding van uw voertuig.

Opmerking: De volgende bedieningselementen worden weergegeven, afhankelijk van uw voertuigmodel en -versie:

• Ruiten openen
    • Ruiten sluiten
    • Claxon & lichten
    • Koffer voor
    • Koffer achter
  4. Houd de respectievelijke knop ingedrukt om een verzoek naar uw voertuig te sturen.

Tips als u niet kunt activeren

Verdere opties voor probleemoplossing

Als u andere problemen ondervindt, gaat u naar de map met onderwerpen Problemen met FordPass oplossen voor aanvullende ondersteuning.

Aanvullende informatie

Hoe stel ik Phone As A Key in?
Hoe activeer ik mijn voertuig of maak ik er verbinding mee?
Hoe voeg ik een voertuig toe aan FordPass?