Wat zijn Voertuigstatuswaarschuwingen?

Voertuigstatuswaarschuwingen gebruiken gegevens van uw voertuig om u updates te geven over de status van uw voertuig. U kunt Voertuigstatuswaarschuwingen bekijken in de FordPass®*-app.

Belangrijk: Je auto moet beschikken over FordPass® Connect en je modem moet geactiveerd zijn.

Ze geven informatie over je:

• Terugroepingen.
  • Service-acties.
  • Levensduur olie (alleen specifieke voertuigen).
  • Bandenspanning (alleen specifieke voertuigen).
  • Storingscodes.

Elke Voertuigstatuswaarschuwingen vertelt u:

• Wat de waarschuwing betekent.
  • Het niveau van ernst.
  • Vereiste acties of volgende stappen.

Opmerking: Terugroepingsacties en Klantentevredenheidsprogramma's worden ook weergegeven in FordPass voor niet-verbonden voertuigen en in je Voertuigdashboard op Ford.com.

Voertuigstatuswaarschuwingen in FordPass

Belangrijk: Je kunt Voertuigstatuswaarschuwingen bekijken in de FordPass-app als je auto een FordPass Connect-modem heeft en geactiveerd is.

Selecteer hieronder de optie met je FordPass-app-ervaring voor meer informatie over het bekijken van Voertuigstatuswaarschuwingen in FordPass.

Voertuigstatuswaarschuwingen instellen

Voor Voertuigstatuswaarschuwingen zijn er geen instellingen vereist als je aan alle onderstaande vereisten voldoet, ze worden dan automatisch uitgevoerd.

Voertuigstatuswaarschuwingen bekijken in FordPass - FordPass-app 5.X-ervaring

Om te controleren op Voertuigstatuswaarschuwingen in FordPass:

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Service.
  3. Tik op het vakje Voertuigstatus.

Eventuele actieve en beschikbare waarschuwingen worden weergegeven op het volgende scherm.

Belangrijk: Je moet gebruiker van een verbonden modem zijn om toegang te krijgen tot deze functie. Als je geen toegang hebt, ga je naar ons onderwerp Voertuigtoegang aanvragen voor de stappen.

Opmerkingen:

• Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met een Gids via de opties Account > Contact opnemen met Help in FordPass.
  • Als je meer hulp nodig hebt om je waarschuwing te begrijpen, kun je contact opnemen met je Ford-dealer.

Voertuigstatuswaarschuwingen bekijken in FordPass - FordPass-app 4.X-ervaring

Om te controleren op Voertuigstatuswaarschuwingen in FordPass:

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Selecteer Voertuigstatus.

Eventuele actieve en beschikbare waarschuwingen worden weergegeven op het volgende scherm.

Belangrijk: U moet een geautoriseerde modemgebruiker zijn om toegang te krijgen tot deze functie. Als u geen toegang hebt, gaat u naar ons onderwerp Toestemming voor een voertuig aanvragen voor de stappen.