Hoe verwijder ik mijn Phone As A Key™ met FordPass®*?

Je kunt jouw Phone As A Key verwijderen via FordPass of via het SYNC®-scherm van je auto. Gebruik de onderstaande stappen voor meer informatie.

Belangrijk:

• Als je een Phone As A Key-apparaat verwijdert, worden ook eventuele gekoppelde Back-up wachtwoordcodes voor het starten verwijderd.

Opmerking: Als je de Back-up wachtwoordcode voor het starten verwijdert of reset, heeft dat geen invloed op de instellingen van Phone As A Key.

• Je kunt alleen sleutels verwijderen die aan je FordPass-account zijn gekoppeld.
  • Als je je apparaat kwijt raakt of het gestolen wordt, neem dan contact op met een Adviseur voor hulp bij het verwijderen van sleutels.

Phone As A Key verwijderen

Selecteer hieronder de vervolgkeuzelijst met je FordPass-app-ervaring voor stappen om jouw Phone As A Key te verwijderen.

FordPass App 5.X-ervaring

Om je sleutel te verwijderen met FordPass:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Scroll naar beneden en selecteer de Voertuiginstellingen.
  4. Tik op Phone As A Key.
  5. Selecteer Verwijderen naast het apparaat dat je wilt verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen in het pop-upbericht.

Wanneer je klaar bent, wordt de verwijderde sleutel niet meer weergegeven in de apparaatsleutellijst. Wanneer het verwijderen geslaagd is, ontvangt de gebruiker een bevestigingsmail.

FordPass App 4.X-ervaring

Om je sleutel te verwijderen met FordPass:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Scrol naar beneden en selecteer de Phone As A Key.
  4. Tik op Bewerken.
  5. Selecteer het pictogram Prullenbak naast het apparaat dat je wilt verwijderen.

Opmerking: Selecteer de link Hoe verwijder ik sleutels? voor informatie over hoe je alle sleutels kunt verwijderen.

6. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  7. Selecteer Sleutel verwijderen.

Je sleutel wordt nu verwijderd.

Opmerking: Je kunt het pad Sleutelinstellingen > Sleutels beheren ook selecteren om apparaten te verwijderen in FordPass.

Sleutels verwijderen via SYNC

Om een sleutel te verwijderen via SYNC, voer je een reset van Phone As A Key uit via de onderstaande stappen:

1. Stap veilig in uw voertuig.
  2. Zorg dat je auto aan staat, met draaiende motor, geparkeerd staat en zich in een goed geventileerde, veilige ruimte bevindt.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Selecteer Algemeen.
  5. Scrol omlaag en selecteer Resetten.
  6. Tik op FordPass Connect Reset.
  7. Selecteer Phone As A Key resetten.
  8. Tik op Doorgaan.

Alle Phone As A Key-apparaten worden verwijderd.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met een Adviseur voor aanvullende hulp via de opties Account > Help in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe stel ik Phone As A Key in?
Hoe kan ik de status van mijn Phone As A Key zien?