Hoe verwijder ik een voertuig uit mijn Ford-account?

U kunt een voertuig uit uw account verwijderen met de FordPass®*-app of via de Ford-ondersteuningswebsite.

Belangrijk: Als u een Connected Vehicle hebt en u dat verwijdert uit uw account, verliest u de connectiviteit. Als u de toegang wilt herstellen, moet u het volgende doen:

Een voertuig verwijderen uit uw Ford-account

Selecteer een van de onderstaande opties voor stappen om uw voertuig uit uw Ford-account te verwijderen.

Via de FordPass-app

Een voertuig uit uw account verwijderen met de FordPass-app:

FordPass-app 5.X-ervaring

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar de garage, zoek het voertuig dat u wilt verwijderen en tik op Voertuiggegevens.
  3. Scrol omlaag en tik op Voertuig verwijderen.
  4. Selecteer Voertuig verwijderen in het pop-upbericht.

FordPass App 4.X-ervaring

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer het voertuig dat u wilt verwijderen.
  4. Tik op Voertuig verwijderen.
  5. Selecteer de knop Verwijderen in het pop-upbericht.

Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met een Gids via het pad Account > Help in FordPass.

Op de Ford-website met behulp van een computer

Een voertuig verwijderen uit uw account op de Ford-ondersteuningswebsite:

1. Ga naar nl.ford.be/ondersteuning.
  2. Selecteer het pictogram Profiel.

Profielpictogram
  3. Kies Inloggen.
  4. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  5. Klik op Inloggen.
  6. Selecteer het pictogram Profiel.
  7. Klik op Account <Voornaam>.
  8. Kies een voertuig als u meer dan één voertuig hebt.
  9. Selecteer Voertuig verwijderen.
  10. Klik op de knop Bevestigen in het pop-upbericht.

Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met ons Customer Relations Centre voor aanvullende hulp.

Op de Ford-website met behulp van een mobiel apparaat

Een voertuig verwijderen uit uw account op de Ford-website via een mobiel apparaat:

1. Ga naar nl.ford.be/ondersteuning.
  2. Tik op de knop Menu.

Menu met drie horizontale lijnen
  3. Tik op de vervolgkeuzelijst Mijn account.
  4. Selecteer Inloggen.
  5. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  6. Selecteer Inloggen.
  7. Kies Menu.
  8. Tik op de vervolgkeuzelijst Mijn account.
  9. Selecteer Account <Voornaam>.
  10. Kies een voertuig als u meer dan één voertuig hebt.
  11. Tik op de knop Voertuig verwijderen.
  12. Klik op de knop Bevestigen in het pop-upbericht.

Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met ons Customer Relations Centre voor aanvullende hulp.

Aanvullende informatie

Hoe voeg ik mijn voertuig toe aan FordPass?
Hoe activeer ik mijn FordPass Connect-modem?
Hoe vraag ik modemtoestemming aan?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.