Hoe beheer ik een geplande start op afstand voor mijn Ford-voertuig met FordPass®*?

Wanneer je de FordPass-app gebruikt, heb je rechtstreekse toegang tot gepland starten voor je voertuig. Gebruik de onderstaande instructies voor toegang.

Vereisten om starten op afstand te plannen

Zorg ervoor dat je auto aan alle vereisten voldoet om geplande starts te gebruiken, namelijk:

Beperkingen gepland Starten op afstand

Voor de beste prestaties gelden er limieten en kun je het volgende niet doen:

• Duplicaten van gepland Starten op afstand aanmaken.
  • Meer dan 10 geplande externe starts aanmaken.
  • Een geplande start op afstand opslaan als er een leeg veld is, bijv. tijdstip niet ingesteld.
  • Een geplande start op afstand aanmaken, inschakelen of uitschakelen binnen vijf minuten van je geplande starttijd.

Opties voor gepland starten in FordPass

Selecteer de vervolgkeuzelijst met je FordPass-app-ervaring hieronder voor meer informatie over het toevoegen, bewerken, verwijderen of uitschakelen van je geplande starts.

Een geplande start aanmaken - FordPass-app 5.X-ervaring

Een geplande start op afstand aanmaken in FordPass:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Scrol omlaag en selecteer Gepland starten op afstand.
    • Als je je eerste geplande start op afstand toevoegt, selecteer dan Toevoegen.
    • Als je extra geplande starts op afstand toevoegt, selecteer je + rechtsboven.
  4. Voer indien nodig het volgende in:
    • Starttijd
    • Tijdzone voertuig (dit wordt automatisch geselecteerd op basis van jouw tijdzone)
    • Herhalingsschema (op welke dagen de auto automatisch voor jou wordt gestart)
  5. Tik op Opslaan.

Een geplande start aanmaken - FordPass-app 4.X-ervaring

Een geplande start aanmaken in FordPass:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Selecteer de tegel Geplande start.
  4. Tik op Start toevoegen.
  5. Selecteer Tijd zodra het scherm Planning wordt weergegeven.
  6. Stel de gewenste starttijd in en tik op OK.
  7. Selecteer Herhalen.
  8. Kies de dagen waarop je wilt dat de auto op afstand start en tik op Opslaan.
  9. Selecteer Tijdzone.
  10. Kies de tijdzone die van toepassing is op jouw geplande start en tik op Bevestigen.
  11. Tik op Opslaan.

Opmerkingen:

• De Geplande start wordt nu opgeslagen en kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld door op de schuifregelaar op het scherm Geplande starts te tikken.
  • FordPass kan maximaal tien geplande starts opslaan.

Een geplande start bewerken of verwijderen - FordPass-app 5.X-ervaring

Een geplande start op afstand bewerken of verwijderen in FordPass:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Scrol omlaag en selecteer Gepland starten op afstand.
  4. Selecteer de planning die je wilt bewerken of verwijderen.
    • Als je de geplande start op afstand wilt verwijderen, tik je op Verwijderen onder aan het scherm. Selecteer opnieuw Verwijderen in het pop-upbericht.
    • Om een geplande start te bewerken, tik je op een van de volgende opties en pas je deze dienovereenkomstig aan:
      • Tijd - Wijzig de starttijd.
      • Tijdzone voertuig - Wijzig de tijdzone van de geplande start.
      • Herhalingsschema - Op welke dagen wordt de auto automatisch voor jou gestart
  5. Tik op Opslaan.

Een geplande start bewerken of verwijderen - FordPass-app 4.X-ervaring

Een geplande start bewerken of verwijderen in FordPass:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Tik op de tegel Geplande start.
  4. Selecteer een geplande start.
    • Als je de Geplande start wilt verwijderen, tik je op Deze start verwijderen onder aan het scherm.

Opmerking: FordPass bevestigt dat jouw Geplande start is verwijderd en je gaat terug naar het scherm Geplande start.

• Om een geplande start te bewerken, tik je op een van de volgende opties en pas je deze dienovereenkomstig aan:
      • Tijd - Wijzig de starttijd.
      • Herhalen - Kies op welke dagen de Geplande start actief is.
      • Tijdzone - Wijzig de tijdzone van de geplande start.
  5. Tik op Opslaan/bevestigen wanneer u klaar bent op elk scherm.
  6. Selecteer Opslaan op het scherm Planning om alle wijzigingen te bevestigen.

Geplande start op afstand uitschakelen - FordPass-app 5.X-ervaring

Om je geplande start op afstand in FordPass uit te schakelen:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Scrol omlaag en selecteer Gepland starten op afstand.
  4. Zoek de geplande start die je wilt uitschakelen.
  5. Schuif het pictogram van een schuifregelaar naar links.

Jouw geselecteerde geplande start is niet meer actief.

Geplande start op afstand uitschakelen - FordPass-app 4.X-ervaring

Om je geplande start in FordPass uit te schakelen:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Tik op de tegel Geplande start.
  4. Zoek de geplande start die je wilt uitschakelen.
  5. Schuif het pictogram van een schuifregelaar naar links.

Jouw geselecteerde geplande start is niet meer actief.

Aanvullende informatie

Hoe los ik problemen met mijn geplande starts op?