Waarom is de software-update niet gestart voor mijn Ford?

Het kan zo simpel zijn als: de auto stond niet uit, stond niet in de parkeerstand of de deuren stonden open.

Vereisten om een ​​software-update te starten

De volgende items moeten worden voltooid voordat u de volgende geplande software-update probeert, anders ontvangt u mogelijk een foutmelding:

• Uw voertuig is gestopt en geparkeerd.
  • Uw parkeerrem is ingeschakeld.
  • De update staat gepland voor of na middernacht. (niet precies middernacht).
  • Het contact van uw auto is uitgeschakeld.
  • Al uw deuren zijn gesloten.
  • Uw koplampen zijn uitgeschakeld.
  • Er is minimaal 30 minuten met uw voertuig gereden om een bijna lege accu te voorkomen.

Opmerking: Dit zorgt ervoor dat de batterij voldoende is opgeladen om de update te voltooien, maar is geen garantie.

Belangrijk: Als aan een van de bovenstaande voorwaarden niet wordt voldaan, ontvangt u het bericht 'Voertuig niet bijgewerkt' op uw SYNC®** scherm. Los de reden in het bericht op vóór de volgende geplande update. Als u nog steeds foutmeldingen ontvangt over de mislukte update, neem dan contact op met het Customer Relationship Centre van Ford op het telefoonnummer  vertegenwoordiger.

Melding 'Voertuig niet bijgewerkt' op het SYNC-scherm

Aanvullende informatie

Veelgestelde vragen over software-updates

*De FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphone-platformen en is beschikbaar via gratis download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.

**Rijd niet terwijl u afgeleid bent of terwijl u draagbare apparaten gebruikt. Gebruik systemen met spraakbesturing indien mogelijk. Bepaalde functies kunnen vergrendeld zijn terwijl het voertuig in versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.