Hoe beheer ik mijn berichten in de FordPass®*-app?

Je kunt je berichten in FordPass lezen of verwijderen op het scherm Account. Naast ongelezen en nieuwe berichten staat een stip, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn. Gebruik de onderstaande stappen voor meer details.

Berichten bekijken in FordPass

Selecteer de onderstaande vervolgkeuzelijst met je FordPass-app-ervaring voor de stappen om berichten in de FordPass-app te bekijken of te verwijderen.

Berichten bekijken in de FordPass-app 5.X-ervaring

Berichten bekijken in FordPass:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer Berichten.
  4. Tik op het bericht dat u wilt bekijken.

Opmerking: Naast ongelezen berichten staat er een stip aan het einde van het onderwerp.

Berichten bekijken in de FordPass-app 4.X-ervaring

Berichten bekijken in FordPass:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer Berichtencentrum.
  4. Tik op het bericht dat u wilt bekijken.

Opmerking: Naast ongelezen berichten staat er een stip aan het einde van het onderwerp.

Berichten verwijderen in de FordPass-app 5.X-ervaring

Volg de onderstaande stappen om berichten in FordPass te verwijderen:

Om één enkel bericht te wissen:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer het vakje Berichten.
  4. Swipe naar links op het bericht dat moet worden gewist.
  5. Tik op het pictogram Prullenbak.
  6. Selecteer Verwijderen in de pop-up om je verzoek te bevestigen.

Het bericht wordt verwijderd. U kunt het bericht ook openen en Verwijderen selecteren.

Om meerdere berichten te wissen:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer het vakje Berichten.
  4. Tik op de optie Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm.
  5. Vink het vakje aan naast elk bericht dat u wilt verwijderen.

Opmerking: Om de berichten in bulk te verwijderen, houd je het lege vak boven het berichtvenster ingedrukt en tik je vervolgens op Verwijderen.

6. Selecteer het pictogram Rommel om de berichten te wissen.
  7. Tik op Verwijderen in de pop-up om je verzoek te bevestigen.

Eén bericht verwijderen in de FordPass-app 4.X Ervaring

Volg de onderstaande stappen om berichten in FordPass te verwijderen:

Om één enkel bericht te wissen:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer Berichtencentrum.
  4. Swipe naar links op het bericht dat moet worden gewist.
  5. Selecteer Verwijderen.

Het bericht wordt verwijderd. U kunt het bericht ook openen en Verwijderen selecteren.

Om meerdere berichten te wissen:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer Berichtencentrum.
  4. Tik op de optie Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm.
  5. Vink het vakje aan naast elk bericht dat u wilt verwijderen. Tik op Alles selecteren om alle berichten te verwijderen.
  6. Selecteer het pictogram Rommel om de berichten te wissen.
  7. Tik op Ja, verwijderen in de pop-up om je verzoek te bevestigen.

Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met een Gids via de opties Account > Help in FordPass.