Hoe gebruik ik de functie claxon en verlichting in FordPass®*?

Je kunt de verlichting en de claxon vijf seconden activeren, wat handig is wanneer je je auto zoekt in een parkeergarage. Gebruik de onderstaande stappen voor meer details.

Vereisten voor claxon en verlichting

Voor toegang tot deze functie zorg je dat aan de volgende vereisten is voldaan:

De functie claxon en verlichting activeren

Selecteer de vervolgkeuzelijst met je FordPass-app-ervaring hieronder voor meer informatie over hoe je de functie claxon en verlichting kunt inschakelen.

FordPass App 5.X-ervaring

De claxon en verlichting activeren in 5.X:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig .
  3. Selecteer Voertuiglocatie.
  4. Tik op de knop Claxon en verlichting.
  5. Lees en bevestig het pop-upbericht Gebruik van claxon en verlichting door Ik begrijp het te selecteren.

De claxon en de verlichting van je auto gaan vijf seconden aan en worden vervolgens uitgeschakeld.

FordPass App 4.X-ervaring

De claxon en verlichting activeren in 4.X:

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het Startscherm.
  3. Zoek jouw balk voor afstandsbediening.
  4. Houd het pictogram Claxon vijf seconden ingedrukt.
  5. Selecteer een van de volgende opties bij de melding:
    • Bevestigen om de actie te voltooien.
    • Annuleren om de actie ongedaan te maken.

Opmerking: Als je Bevestigen selecteert, zou de banner geslaagd moeten verschijnen.

De claxon en de verlichting worden vijf seconden actief.

Opmerking: Voor Mustang Mach-E voertuigen is de functie Claxon en verlichting bijgewerkt met het volgende:

• Toegang tot commando's wanneer je je binnen het bereik van Bluetooth bevindt.
  • Toegang tot commando's wanneer je je buiten het bereik van Bluetooth bevindt.
  • Toegang tot commando's wanneer Phone As A Key niet is ingesteld.