Apple CarPlay instellen in uw Ford Electric Explorer

Apple CarPlay is een slimme manier om uw iPhone te gebruiken tijdens het rijden. Om dit systeem in te stellen, volgt u de onderstaande stappen:

Bekabelde verbinding

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iOS op uw iPhone gebruikt.
  2. Ontgrendel uw iPhone en sluit deze met een gecertificeerde Lightning-kabel aan op de USB-poort.
  3. Er wordt een scherm weergegeven op het infotainmentsysteem met de melding dat er een nieuw apparaat is gedetecteerd, met de vraag "Wilt u verbinding maken met Apple CarPlay?". Selecteer Verbinding maken.

Draadloze verbinding

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iOS op uw iPhone gebruikt.
  2. Koppel uw telefoon via Bluetooth aan het infotainmentsysteem.
  3. Er verschijnt een bericht op het aanraakscherm van het voertuig met de vraag of u Bluetooth of Apple CarPlay wilt gebruiken.
  4. Selecteer Apple CarPlay. Als dit de eerste keer is, accepteer dan de bevestiging op uw iPhone.

Opmerking: Om Apple CarPlay te kunnen gebruiken, moet uw iPhone binnen het afgelopen uur zijn ontgrendeld. Wanneer u verbonden bent via Apple CarPlay, kunt u uw iPhone niet meer gebruiken als bron in MEDIA of als Bluetooth-apparaat. Apple CarPlay is compatibel met iPhone 5 of hoger met iOS 7.1 of hoger.