Wanneer is BlueCruise beschikbaar?

Vanaf augustus 2024 is BlueCruise beschikbaar in heel Europa, afhankelijk van software-updates.

Mustang Mach-E voertuigen van modeljaar 23.5 of nieuwer hebben al een volledige BlueCruise-functie vanaf de fabriek. Dit betekent dat, als BlueCruise is goedgekeurd in jouw land, je de optie om in te schrijven zult zien in je Ford Pass Account.

Voor Groot-Brittannië geldt dit alleen voor MY23 auto's met het optionele Tech Pack.

We onderzoeken momenteel of we BlueCruise kunnen leveren aan alle andere Mustang Mach-E voertuigen (met een Tech Pack) via Over-The-Air Software Updates. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden via e-mail en in app notificatie via je FordPass account.