Hoe formatteer ik mijn USB-station naar exFAT of FAT32 voor SYNC®*-updates?

Om een SYNC software-update uit te voeren, moet het USB-station, ook wel flashstation of flashdrive genoemd, worden geformatteerd naar:

• exFAT voor SYNC 3
  • FAT32 voor eerdere versies van SYNC

Uw USB-station formatteren

Selecteer uw computer in de vervolgkeuzelijsten hieronder:

Pc-gebruikers met Windows 10

Een USB-station formatteren met Windows 10:

1. Plaats het USB-station in de USB-poort van uw computer.
  2. Selecteer Start (Windows-pictogram).
  3. Open Verkenner.
  4. Klik op Deze pc.
  5. Klik met de rechtermuisknop op uw USB-station en selecteer Formatteren.
  6. Selecteer FAT32 of exFATonder Bestandssysteem.

Pc-gebruikers met Windows 7

Een USB-station formatteren met Windows 7:

1. Plaats het USB-station in de USB-poort van uw computer.
  2. Open Mijn computer.
  3. Klik met de rechtermuisknop op uw USB-station en selecteer Eigenschappen.
  4. Selecteer FAT32 of exFATonder Bestandssysteem.

Mac-gebruikers

Een USB-station formatteren met een Mac:

1. Plaats het USB-station in de USB-poort van uw computer.
  2. Open Finder.
  3. Ga naar Programma's en hulpprogramma's en klik op Schijfhulpprogramma.

Opmerking: U kunt ook het Mac Launchpad in het Dock selecteren en Schijfhulpprogramma zoeken/selecteren.

4. Selecteer uw flashstation.
  5. Klik rechtsboven in het scherm op de knop WissenOpmerking: Hiermee worden alle huidige opgeslagen gegevens permanent gewist op uw flashstation.
  6. Geef uw flashstation een naam.
  7. Selecteer onder Indeling FAT32 of exFAT.
  8. Selecteer Master Boot Record als het formatteringsschema.

Als uw probleem met deze stappen niet is opgelost, neemt u contact op met het Customer Relations Centre

Als uw probleem met deze stappen niet is opgelost, neemt u contact op met het Customer Relations Centre

Aanvullende informatie

Hoe controleer ik op SYNC-updates?

*Rijd niet terwijl u afgeleid bent. Gebruik indien mogelijk spraakgestuurde systemen; gebruik geen handheld apparaten tijdens het rijden. Bepaalde functies kunnen vergrendeld zijn terwijl het voertuig in versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.