Hoe extraheer ik SYNC®*-updatebestanden naar mijn flashdrive?

Voor gedetailleerde instructies over het extraheren van SYNC-updatebestanden naar een USB-flashstation:

1. Ga naar de SYNC-ondersteuning - G .
  2. Voer uw chassisnummer (VIN) in en selecteer Controleren op updates.
  3. Selecteer de vervolgkeuzelijst onder SYNC UPDATES.
    Opmerking: Als uw SYNC-navigatie up-to-date is, ziet u een groen vinkje en een bericht dat er geen update beschikbaar is voor uw voertuig.
  4. Kies USB-station als uw favoriete installatiemethode en volg de instructies.

Opmerking: Windows- en Mac-gebruikers kunnen de besturingssysteemspecifieke instructies in de gekoppelde bijlage in elk gedeelte van de instructies raadplegen.

*Rijd niet terwijl u afgeleid bent. Gebruik indien mogelijk spraakgestuurde systemen; gebruik geen handheld apparaten tijdens het rijden. Sommige functies zijn mogelijk vergrendeld terwijl de auto in een versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.