Hoe u uw telefoon kunt koppelen met SYNC 2

Om de telefoonfuncties voor SYNC® 2 te gebruiken, zoals bellen, een sms-bericht ontvangen of SYNC-services gebruiken, u moet eerst uw Bluetooth®-telefoon verbinden of 'koppelen'. Door te koppelen kunnen Bluetooth-apparaten veilig met elkaar communiceren.

Houd er rekening mee dat SYNC 2 kan bellen en gebeld worden met slechts één gekoppelde telefoon tegelijk.

• Zorg ervoor dat uw telefoon compatibel is met SYNC 2
  • Uw voertuig moet in de Parkeerstand staan met draaiende motor, niet in de accessoirestand
  • Maak uzelf vertrouwd met de bedieningselementen in uw voertuig
  1. Zet het volgende aan:
    • Mobiele telefoon
    • Voertuig
  2. Schakel de Bluetooth®-functie van uw telefoon in en zorg ervoor dat uw telefoon vindbaar is.
  3. SYNC geeft de telefoon weer die is gekoppeld. Als u nog een telefoon wilt koppelen, tikt u op Een telefoon toevoegen.

Zoek naar apparaten op uw mobiele telefoon totdat uw telefoon SYNC vindt. Selecteer vervolgens SYNC.

4. Zowel SYNC als uw telefoon geven een zescijferig nummer of toegangscode weer. Verifieer of de twee nummers overeenkomen en tik vervolgens op Koppelen op uw telefoon en Ja op uw SYNC-aanraakscherm om te bevestigen.

Opmerking: Als uw telefoon u vraagt om een toegangscode op uw apparaat in te voeren, ondersteunt uw telefoon Secure Simple Pairing niet. Het kan nodig zijn om de toegangscode, weergegeven op het SYNC-aanraakscherm, handmatig in uw telefoon in te voeren om succesvol te kunnen koppelen.

5. Wanneer u uw telefoon met succes hebt gekoppeld, wordt <uw naam of de naam van uw telefoon> met succes verbonden weergegeven.
  6. SYNC vraagt Automatisch downloaden van telefoonboek instellen op AAN?

Raak uw keuze aan. Als u Ja kiest, kan het downloaden enkele minuten duren, afhankelijk van het aantal contacten in uw telefoonboek.

7. Instellen als favoriet wordt weergegeven op het aanraakscherm. Raak Ja of Nee aan.

Als er meer dan één telefoon in de auto aanwezig is, zoekt SYNC naar de Favoriet en maakt er verbinding mee.

Snelle tip: Maak uw telefoon vindbaar

Meestal vindt u Bluetooth®, de draadloze technologie waarmee uw apparaat verbinding kan maken met SYNC, op uw mobiele apparaat via het hoofdmenu> Instellingen> Draadloos en netwerken> Bluetooth.

Zodra u Bluetooth-instellingen opent, kiest u vindbaar of handsfree. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor informatie over hoe u Bluetooth inschakelt en uw apparaat vindbaar maakt. U moet wellicht ook apparaten zoeken op uw mobiele telefoon.