Hoe u toegang krijgt tot mobiele apps met behulp van SYNC AppLink

Met SYNC® AppLink™ kunt u enkele van uw favoriete mobiele apps bedienen via SYNC. Om SYNC AppLink te gebruiken, moet u eerst een SYNC-compatibele mobiele app downloaden op uw telefoon en vervolgens uw telefoon koppelen en verbinden met SYNC.

Opmerking: SYNC AppLink is beschikbaar op bepaalde modellen en is compatibel met bepaalde smartphoneplatforms. SYNC AppLink is niet compatibel met MyFord Touch. Commando's kunnen variëren per telefoon en SYNC AppLink-software.

• Zorg ervoor dat SYNC AppLink beschikbaar is op uw voertuig
  • Download een SYNC AppLink-compatibele mobiele app
  • Zorg ervoor dat uw telefoon is gekoppeld en verbonden met SYNC
  • Schakel Bluetooth op uw mobiele telefoon in en maak deze vindbaar
  1. Druk op de Spraakknop op uw stuur.
  2. Zeg het commando 'Mobiele apps'.
  3. SYNC zal antwoorden: "Mobiele apps, zeg alstublieft een commando." Zeg de naam van de app. U kunt ook 'Lijst mobiele apps' zeggen om een lijst met beschikbare apps te horen.
  4. Bedien de app met de juiste commando's.