Hoe werkt de automatische deurvergrendeling?

Autolock is een vergrendelingsfunctie die de portieren van het voertuig vergrendelt wanneer u begint te rijden.

Autolock vergrendelt alle portieren nadat ze zijn gesloten en het contact is ingeschakeld en wanneer uw voertuig harder rijdt dan 20 km/h (!2mph). Autolock wordt herhaald als de auto stilstaat, een portier wordt geopend en weer wordt gesloten en als de auto harder rijdt dan 20 km/u (12 mph).

Volg de onderstaande instructies om het systeem in te schakelen:

1. Selecteer Instellingen met de knoppen op het informatiedisplay op het stuurwiel.
  2. Selecteer Voertuiginstellingen.
  3. Sloten selecteren.
  4. Autolock in- of uitschakelen.