Hoe wijzig ik de gebruikersnaam van mijn Ford Account?

Om uw gebruikersnaam te wijzigen, ga naar:

1. Log in bij uw Ford-account
  2. Ga naar Uw account beheren > Accountinstellingen > Nu bewerken > Inloggegevens

Uw gebruikersnaam wijzigen in de FordPass*-app

1. Log in bij de FordPass*-app
  2. Ga naar Account > Instellingen > Gebruikersnaam wijzigen en volg de instructies op het scherm

Als u FordPass* nog niet hebt, kunt u de app nu downloaden om het volle potentieel van uw auto te ontgrendelen.

App Store - Download FordPass

Google Play - Download FordPass

DISCLAIMERS:

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.

Aanvullende informatie

Persoonsgegevens wijzigen op Ford Account