Kan ik de laadgeschiedenis van mijn elektrische Ford-voertuig verwijderen in de FordPass-app?

U kunt de laadgeschiedenisvan uw elektrische voertuig (EV) verwijderen op het scherm Laadgeschiedenis in FordPass®** met behulp van de onderstaande stappen.

Laadgeschiedenis verwijderen

Om uw laadgeschiedenis te verwijderen, bevestigt u versie van FordPass en selecteert u uw versie van de FordPass-app hieronder in de vervolgkeuzelijst voor meer stappen.

Laadgeschiedenis verwijderen in FordPass 5.X

Nadat u bent ingelogd in de FordPass-app:

1. Tik op Energie.
  2. Selecteer Oplaadgeschiedenis.
  3. Selecteer een laadgebeurtenis.
  4. Tik op de knop Verwijderen onder aan het scherm met de laadgebeurtenis.

Laadgeschiedenis verwijderen in FordPass 4.X

Nadat u bent ingelogd in FordPass:

1. Tik op Voertuig.
  2. Selecteer de header Opladen.
  3. Tik op de tegel Logbestanden laadbeurten.
  4. Zoek het logbestand voor laadbeurten dat u wilt verwijderen.
  5. Verwijder uw logbestand voor laadbeurten via een van de volgende stappen:
    • Veeg naar links op het logbestand en tik op Verwijderen.
    • Open het logbestand en tik op Verwijderen onderaan op het scherm.

Aanvullende informatie

Waar kan ik de laadgeschiedenis van mijn volledig elektrische Ford-voertuig bekijken?

*Functie is alleen beschikbaar op volledig elektrische voertuigen.

**De FordPass-app is compatibel met geselecteerde smartphoneplatforms en kan worden gedownload. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.