De ondersteuning voor het afspelen van audio op USB van Mustang Mach-E
AanbiedingenBedrijfsvoertuigenTweedehandswagens

De ondersteuning voor het afspelen van audio op USB van Mustang Mach-E

Er zijn geen vereisten voor de maximale ondersteunde opslaggrootte.  We hebben echter wel een vereiste om tot 50.000 nummers te ondersteunen.

Voor audiobestandsindelingen worden de volgende extensies ondersteund:

• wma

• .m4a, .m4b
  • mp3
  • .wav
  • .aac,.aa, .aax
  • .flac
  • .ogg
  • .ape
  • .aiff, .aif,
  • .dsf