Welke rijmodi zijn er beschikbaar voor de volledig elektrische Ford Explorer?

Selecteerbare rijmodi passen de voertuig- en aandrijflijnkenmerken aan om specifieke rijomstandigheden en -ervaringen te ondersteunen. De rijmodi zijn te selecteren via een knop in de bovenste balk van het middelste scherm. De knop voor de keuze van de rijmodi kan worden verplaatst naar het persoonlijke startscherm van de bestuurder. Het display op het middelste scherm verandert in een thema dat de gekozen rijmodus illustreert, waarbij de kleur overeenkomt met de verlichting in het display en de sfeerverlichting in het interieur.
De beschikbare rijmodi zijn: Normaal, Eco, Sport, Individueel (biedt de bestuurder de mogelijkheid om een persoonlijke combinatie van de rijmodusparameters te definiëren), Tractie (alleen AWD).