Hoe kunnen problemen met de rijmodi van de volledig elektrische Explorer worden opgelost?

Gebruik de onderstaande delen om problemen met de rijmodi van uw volledig elektrische Explorer op te lossen:

Waarom is het systeem standaard ingesteld op de normale modus?

De normale modus is altijd actief als de andere rijmodus om technische redenen niet beschikbaar is.

Hoe vind ik de rijmodi als de knop niet linksboven op het hoofdscherm staat?

Ga naar het hoofdmenu en selecteer de knop Rijprofiel of gebruik spraakactivering.

Hoe kan ik rijmodi als favoriet instellen?

Houd een tegel ingedrukt op het startscherm totdat het aanpassingsscherm wordt geopend. Vervolgens kunt u linksboven de optie selecteren die u als favoriet wilt weergeven. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.

Hoe koppel ik de kleur van de sfeerverlichting aan de rijmodi?

Ga naar het hoofdmenu en selecteer de knop voor sfeerverlichting , selecteer vervolgens de knop voor rijmodi .

Waarom zijn de parameterinstellingen voor de Individuele modus beperkt?

Ford biedt alleen gevalideerde en veilige combinaties van instellingen.