Elektrische Ford Explorer Android Auto instellen

Volg de onderstaande stappen om Android Auto in uw voertuig in te stellen.

Bekabelde verbinding

1. Zorg ervoor dat u het recentste Android-besturingssysteem op uw apparaat gebruikt.
  2. Sluit uw Android-telefoon aan op de USB-poort met behulp van een gecertificeerde USB-kabel.
  3. Druk op de App-toets op uw aanraakscherm.
  4. Selecteer Android Auto op uw aanraakscherm. Zorg ervoor dat uw telefoon ontgrendeld is OF koppel uw Android-telefoon aan de Bluetooth-verbinding van uw infotainmentsysteem en selecteer vervolgens 'Android Auto gebruiken' in de pop-up.
  5. Selecteer OK op uw aanraakscherm voor de vraag over gegevensoverdracht.
  6. Volg de instructies op uw apparaat om door te gaan met de installatie.
  7. Android Auto verschijnt op het aanraakscherm van het infotainmentsysteem zodra alle vragen op het apparaat zijn geaccepteerd.

Draadloze verbinding

1. Zorg ervoor dat u het recentste Android-besturingssysteem op uw apparaat gebruikt.
  2. Koppel uw telefoon via Bluetooth aan het infotainmentsysteem.
  3. Selecteer Android Auto gebruiken of Annuleren voor Bluetooth-verbinding.
  4. Bevestig alle vragen van Android Auto op het mobiele apparaat voor een succesvolle Android Auto-verbinding.

Opmerking: Om Android Auto op het display van uw auto te kunnen gebruiken, hebt u een Android-telefoon met Android 6.0 of hoger, een actief data-abonnement en de Android Auto-app nodig.