Contacten worden niet geïmporteerd met Bluetooth op Ford Electric Explorer

Probeer de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

1. Zorg ervoor dat de naam van de contactpersonen geen speciale tekens bevat.
  2. Reset het infotainmentsysteem door de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt te houden.
  3. Verwijder de voertuigverbinding van de telefoon en koppel de telefoon vervolgens opnieuw.
  4. Zorg ervoor dat de optie is geselecteerd om het voertuig toegang te geven tot uw contacten in de Bluetooth-instellingen van uw apparaat.
  5. Probeer de fabrieksinstellingen van het infotainmentsysteem te herstellen en koppel uw apparaat vervolgens opnieuw.

Als de bovenstaande stappen niet werken, neem dan contact op met uw lokale Ford-dealer.