CarPlay werkt niet na een iOS-update

Als u problemen ondervindt bij het verbinden met CarPlay nadat u uw apparaat hebt bijgewerkt, kunt u de volgende stappen voor probleemoplossing proberen:

1. Selecteer in de CarPlay-instellingen op uw telefoon de optie Vergeet dit apparaat.
  2. Controleer de Lightning-kabel op scheuren, schade, resten of barsten en vervang deze indien aanwezig.
  3. Probeer een andere Lightning-kabel, indien beschikbaar.
  4. Herstel de fabrieksinstellingen van het infotainmentsysteem.

Als geen van deze stappen helpt, neem dan contact op met uw lokale Ford-dealer.