Hoe kan ik Bluetooth-audio afspelen?

Muziek streamen vanaf een Bluetooth-apparaat via SYNC

Met SYNC kunnen gebruikers muziek streamen vanaf hun mobiele telefoon met Bluetooth en deze afspelen via het SYNC-audiosysteem® in de auto.

SYNC 1.0:

• Zorg ervoor dat de gewenste muziek wordt afgespeeld op uw gekoppelde telefoon en dat de telefoon zich in de Bluetooth®Audio Streaming-modus bevindt.
  • Druk op AUX totdat BT Audio verschijnt.
  • Druk op de functietoets Afspelen/Pauzeren.

Bluetooth®-audio-spraakopdrachtbediening:

• Druk op de "Voice"-knop op het stuur
  • Zeg "Bluetooth-audio®" en vervolgens "Afspelen"

Alle andere versies van SYNC:

• Selecteer Bronnen.
  • Missing Image  Selecteer Bluetooth.
  • U kunt maximaal zes mobiele telefoons in het systeem registreren, maar slechts één kan de actieve telefoon zijn.

Voor meer informatie over het gebruik van het entertainmentsysteem raadpleegt u uw handleiding.